Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Όροι
 
 
 
 
 
 
 
Αγορά & Πώληση Αντικών
Παλαιοπωλείο Αθήνα Αττική


Στο παλαιοπωλείο μας “ΜΠΑΖΑΚΑΣ” το οποίο βρίσκεται στην Αθήνα, μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από παλαιά αντικείμενα και αντίκες που θα σας σαγηνέψουν.

Εάν ψάχνετε παλιά αντικείμενα, άλλης εποχής, για να ομορφύνετε μία γωνιά του χώρου σας ή έναν όμορφο πίνακα για τον τοίχο του σπιτιού σας, επισκεφτείτε το παλαιοπωλείο μας και σίγουρα θα μαγευτείτε από τα αντικείμενα που θα βρείτε. Κάθε αντικείμενο που θα βρείτε στο παλαιοπωλείο μας, είναι άριστα συντηρημένο και έχει διατηρηθεί άριστα η καλλιτεχνική του αξία.

Στο παλαιοπωλείο μας επίσης μπορούμε να αγοράσουμε τοις μετρητοίς οποιοδήποτε παλαιό αντικείμενο διαθέτετε. Αντικείμενα που δεν σας χρησιμεύουν πλέον, που είναι ξεχασμένα σε αποθήκες, η απλά δεν χρειάζεστε και καταλαμβάνουν άσκοπα χώρο. Επίσης, το ειδικό συνεργείο μας μπορεί αναλάβει τον καθαρισμό παλαιών και εγκαταλελειμμένων χώρων, σπιτιών, υπογείων, αποθηκών  κλπ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Αγοράζουμε & Πουλάμε
 
 

ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΙΠΛΑ
Πολυθρόνες
Βιβλιοθήκες
Τραπεζαρίες
Καναπέδες
Καρέκλες
Γραφεία
Σύνθετα
Μπουφέδες
Βιτρίνες
Μπαούλα
Μικροέπιπλα κ.α.
 

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ
Υαλικά
Ασημικά - Ασημένια Σκεύη
Ρολόγια
Κρύσταλλα
Μπιμπελό
Αγαλματίδια
Πορσελάνες
Μπρούτζινα διακοσμητικά
Χάλκινα διακοσμητικά
Φωτιστικά κ.α.
 

ΣΥΛΛΟΓΕΣ
Πίνακες ζωγραφικής
Νομίσματα
Γραμματόσημα
Δίσκοι μουσικής
Βινύλια
Καρτ ποστάλ
Παλιές φωτογραφίες
Κομπολόγια
Βιβλία
Περιοδικά
Κόμικς
Κεντήματα
Εργόχειρα
Χαλιά
Μουσικά Όργανα κ.α.
 

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΙΔΗ
Σπαθία
Παράσημα
Μετάλλια
Στολές
Ξίφη
Ξιφολόγχες
Διακοσμητικά Όπλα κ.α. 
 
 
 
 
 
 
 
Κάθε παλαιό αντικείμενο ή αντίκα που θα βρείτε στο παλαιοπωλείο μας είναι διαλεγμένο με γνώμονα την αισθητική, την ποιοτική αρτιότητα και τη γνησιότητα.

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΣ

Για όλους εσάς λοιπόν, τους λάτρεις των παλαιών αντικειμένων και της αντίκας, το παλαιοπωλείο μας είναι εδώ και σας προσκαλεί να το επισκεφτείτε, πιστεύοντας ότι σίγουρα θα ανακαλύψετε κάποιο κομμάτι που θα σας ξυπνήσει νοσταλγία και ρομαντική αισθητική.