Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΣ
 
 
 
 
 
 
 
Το Παλαιοπωλείο μας
Παλαιοπωλείο Αθήνα Αττική


Στην Αθήνα και πιό συγκεκριμένα στην οδό Ερμού 86, θα βρείτε το παλαιοπωλείο μας “ΜΠΑΖΑΚΑΣ” το οποίο για περισσότερα από 50 χρόνια συλλέγει και διαθέτει προς πώληση παλαιά αντικείμενα και αντίκες που ξυπνούν αναμνήσεις περασμένων εποχών. Παλαιά αντικείμενα και αντίκες που δεν φτιάχνονται πια και όσο περνάει ο καιρός γίνονται ακόμη πιο σπάνια και μοναδικά.

Η αγάπη μας για τα παλαιά αντικείμενα, τα οποία φτιάχτηκαν με μεράκι και κρατούν ακόμα στον χρόνο, καθώς και η μεγάλη ζήτηση από το κοινό της Αθήνας και όλης την Ελλάδας, μας οδήγησε στο να δημιουργήσουμε το παλαιοπωλείο μας αλλά και μας δίνει καθημερινά κίνητρο για να συνεχίσουμε να αναζητούμε διαρκώς παλαιά αντικείμενα και αντίκες που κουβαλούν τη δική τους ξεχωριστή ιστορία.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των παλαιών αντικειμένων, αναλαμβάνουμε την εκτίμηση και την άμεση αγορά παλαιών αντικειμένων και αντικών τοις μετρητοίς. Οποιοδήποτε αντικείμενο πιστεύεται ότι δεν ταιριάζει πια στον χώρο σας ή πιάνει χώρο στην αποθήκη σας, μπορείτε να το φέρετε στο παλαιοπωλείο μας ή να μας καλέσετε ώστε να έρθουμε εμείς στο χώρο σας προκειμένου να το εκτιμήσουμε και να προβούμε στην άμεση αγορά του τοις μετρητοίς.

Στο παλαιοπωλείο μας, επιλέγουμε με μεγάλη προσοχή παλαιά και μοναδικά αντικείμενα όπως έπιπλα, αντίκες, πίνακες ζωγραφικής, διακοσμητικά και πολλά ακόμα αντικείμενα τα οποία συντηρούμε με άριστο τρόπο και τα προσφέρουμε στους πελάτες μας σε άψογη κατάσταση.

Όλα αυτά τα χρόνια, το παλαιοπωλείο μας το εμπιστεύονται ιδιώτες, συλλέκτες αλλά και διακοσμητές για την ποικιλία παλαιών αντικειμένων που διαθέτει αλλά και χάρη στην τιμιότητά μας. Επίσης, το προτιμούν όλοι όσοι επιθυμούν να πουλήσουν κάποια παλαιά αντικείμενα ή αντίκες που δεν χρειάζονται πιά και θέλουν να επωφεληθούν από την αγορά τους τοις μετρητής.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΣ

Για όλους εσάς λοιπόν, τους λάτρεις των παλαιών αντικειμένων και της αντίκας, το παλαιοπωλείο μας είναι εδώ και σας προσκαλεί να το επισκεφτείτε, πιστεύοντας ότι σίγουρα θα ανακαλύψετε κάποιο κομμάτι που θα σας ξυπνήσει νοσταλγία και ρομαντική αισθητική